RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print
Moja prijava

Nemate korisnički nalog?

Pretraživanje
Anketa

U kojoj mjeri se slažete da će pružanje usluge elektronskim putem smanjiti redove čekanja?


Javne konsultacije - Nacrt Strategije razvoja nacionalnog brenda

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Službeni list CG”, broj 41/18) Ministarstvo ekonomije, upućuje

JAVNI POZIV 

organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (u daljem tekstu: zainteresovana javnost), da se uključe u početnu fazu pripreme Nacrta Strategije razvoja nacionalnog brenda 2020-2025. godine i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu ekonomije na adresu: Ministarstvo ekonomije Rimski trg broj 46 Podgorica (sa naznakom „Javne konsultacije - Nacrt Strategije razvoja nacionalnog brenda“) kao i elektronskim putem na e-mail: marija.cvorovic@mek.gov.me

Konsultacijama se obezbjeđuje informisanje najšire javnosti o planiranim aktivnostima na pripremi strategije.

Javne konsultacije će trajati 20 dana, od dana objavljivanja ovog poziva.

Ministarstvo ekonomije će prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti prilikom izrade Nacrta Strategije razvoja nacionalnog brenda za period 2020-2025.god.

Strategija razvoja nacionalnog brenda Crne Gore za period 2020-2025. godine predstavljaće model na kojem će se graditi razvoj Crne Gore kao brenda. Strategijom će se definisati potencijali i vrijednosti na kojima će počivati konkurentska prednost Crne Gore odnosno na osnovu kojih će se izvršiti diversifikacija Crne Gore kao države. Polazeći od ključnih segmenata kao što su turizam, investicije, kulturno-istorijsko nasljeđe, izvoz i imigracije, ljudi i vlada, kreiraće se jedinstvena i unificirana prezentacija države koja će omogućiti njeno adekvatno pozicioniranje u svijesti inostrane javnosti.

Lice zaduženo za koordinaciju konsultovanja zainteresovane javnosti:
Marija Čvorović, načelnica Direkcije za razvoj nacionalnog brenda u Direktoratu za razvoj nacionalnog brenda i zaštitu potrošača.
e-mail: marija.cvorovic@mek.gov.me

Komentari / Sakrij komentare

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali!