RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print
Moja prijava

Nemate korisnički nalog?

Pretraživanje
Anketa

U kojoj mjeri se slažete da će pružanje usluge elektronskim putem smanjiti redove čekanja?


Javna rasprava o Nacrtu Detaljnog prostornog plana koridora dalekovoda 2x400 kV Pljevlja 2 – Bajina Bašta za dionicu na teritoriji Crne Gore i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu

Javna rasprava o Nacrtu Detaljnog prostornog plana koridora dalekovoda 2x400 kV Pljevlja 2 – Bajina Bašta za dionicu na teritoriji Crne Gore i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu, održaće se u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma u periodu od 11.01.2019.godine do 21.02.2019.godine.


Predlozi, sugestije i komentari mogu se dostavljati putem e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me ili direktno na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma, IV proleterske 19, u Podgorici, zaključno sa 21.02.2019. godine.

U toku javne rasprave, dana 06.02.2019. godine, od 12-14h u sali Skupštine Opštine Pljevlja, rukovodilac izrade plana prezentovaće Nacrt planskog dokumenta.

Posebno obavještenje o javnoj raspravi Ministarstvo će dostaviti Opštini Pljevlja, kao i organu za tehničke uslove u roku od dva dana od dana oglašavanja javne rasprave.

Nacrt planskog dokumenta i Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu dostupni su na sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma www.mrt.gov.me

Nacrt plana DPP koridor dalekovoda Plj-BB
Grafički dio
ISPU DPP Dalekovod

Komentari / Sakrij komentare

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali!