РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?


Јавне расправе

Упутства за коришћење(отвори)(затвори)

Јавне расправе могу иницирати само пријављени корисници портала еУправа којима је то омогућено, након обраћања администратору портала путем Контакта. Учешће у јавној расправи је могуће за све кориснике који се пријаве на портал еУправа.

На страници Јавне расправе сви заинтересовани могу слати коментаре, сугестије и прилагати документе у вези са предметом јавне расправе, која је покренута. Иницијатор јавне расправе задржава право да не објави у цјелини или дјелимично коментаре који нијесу у вези са предметом јавне расправе.

 

18.05.2017. 13:25

На основу члана 8 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ", број 12/12), Министарство рада и социјалног старања објављује

 

12.05.2017. 11:56

Јавни позив органима, организацијама, удружењима и појединцима,да сеукључе у јавне консултације и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о раду.

11.05.2017. 14:07

Текст Нацрта Закона о Фонду рада је 30. марта 2017. године објављен на сајту Министарства рада и социјалног старања и портал е-управе, са позивом да се сви органи, организације, удружења и појединци, укључе у јавну расправу.

08.05.2017. 14:20

и упућује ЈАВНИ ПОЗИВ органима, организацијама, удружењима и појединцима да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона о репрезентативности синдиката.

05.05.2017. 15:00

ЈАВНИ ПОЗИВ заинтересованој јавности (грађанима, правним лицима и предузетницима, Унији послодаваца, синдикалним организацијама, здравственим установама, стручним и научним институцијама, државним органима, органима локалне управе, Заједници општина Црне Горе, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим субјектима за питања која се уређују овим законом) да се укључе у поступак припреме ПРЕДЛОГА ЗАКОНА О ЉЕКОВИМА