РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?


Јавне расправе

Упутства за коришћење(отвори)(затвори)

Јавне расправе могу иницирати само пријављени корисници портала еУправа којима је то омогућено, након обраћања администратору портала путем Контакта. Учешће у јавној расправи је могуће за све кориснике који се пријаве на портал еУправа.

На страници Јавне расправе сви заинтересовани могу слати коментаре, сугестије и прилагати документе у вези са предметом јавне расправе, која је покренута. Иницијатор јавне расправе задржава право да не објави у цјелини или дјелимично коментаре који нијесу у вези са предметом јавне расправе.

 

19.07.2016. 14:22

На основу члана 12 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, број 12/12), Министарство науке објављује Извјештај о достављеним приједлозима, примједбама и сугестијама у току јавне расправе на текст Нацрта Стратегије иновативне дјелатности (2016-2020) с Акционим планом. Округли сто о Нацрту Стратегије иновативне дјелатности с Акционим планом одржан је 08. јула 2016. године, у Министарству науке...

15.07.2016. 16:20

На основу члана 12 став 4 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона ( "Сл.лист Црне Горе, број 12/12) Министарство за информационо друштво и телекомуникације објављује Извјештај са јавне расправе о Нацрту Стратегије развоја информационог друштва Црне Горе до 2020. године.