РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење ПринтЗахтјев за издавање дозволе за обављање великог и малог привредног риболова

Извршавање ове услуге је доступно само корисницима пријављеним са електронским цертификатом. Кликните на дугме да бисте извршили услугу.
Назив услуге

Захтјев за издавање дозволе за обављање великог и малог привредног риболова


Орган задужен за спровођење

Министарство пољопривреде и руралног развоја


Опис

Морско рибарство је управљање живим ресурсима мора, а обухвата улов, сакупљање и заштиту риба и других морских организама на принципима одрживог развоја, у риболовном мору Црне Горе. Риба и други морски организми у риболовном мору Црне Горе, као добро од општег интереса, ужива посебну заштиту и користи се на начин и под условима утврђеним Законом о морском рибарству и марикултури. Морским риболовом могу се бавити привредна друштва и предузетници, који су регистровани за морски риболов у Централном регистру привредних субјеката и имају дозволу за обављања великог или малог привредног риболова издату од стране Министарства пољопривреде и руралног развоја.


Гдје и како

Захтјев за издавање дозволе за обављање привредног риболова можете поднијети путем поште или непосредно на архиви Министарства пољопривреде и руралног развоја, Римски трг бр.46, 81000 Подгорица, Црна Гора.


Корисни линкови

Министарство пољопривреде и руралног развоја


Правна подлога

Закон о морском рибарству и марикултури („Сл.лист ЦГ“, бр.56/09) 


Оригинални обрасци
Корисност информације можете процијенити више пута, а узима се у обзир само ваш последњи одабир.

Досадашње оцјене (0):

Да (0):
Не (0):
Дјелимично (0):


Коментаре на услуге могу слати искључиво регистровани корисници.

 

Коментари:

Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?