RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print

Predlog slogana kao zaštitnog znaka procesa reforme javne uprave u Crnoj Gori

Izvršavanje ove usluge je dostupno samo korisnicima koji imaju kreiran korisnički nalog. Kliknite na dugme da biste izvršili uslugu.
Naziv usluge

Predlog slogana kao zaštitnog znaka procesa reforme javne uprave u Crnoj Gori


Organ zadužen za sprovođenje

Ministarstvo javne uprave


Opis

Poziv predstavnicima Ministarstva javne uprave da uzmu učešće u izboru slogana koji treba da bude zaštitni znak procesa reforme javne uprave u Crnoj Gori. Slogan će pratiti i adekvatno grafičko rješenje koje će ubuduće predstavljati vizuelni identitet procesa reforme javne uprave.

Slogan treba da bude kratak, originalan, prepoznatljiv, lako razumljiv za građane i privredu i da promoviše:

1) ciljeve reforme javne uprave –  servisno orjentisanu, ekonomičnu i efikasnu javnu upravu za građane. Upravu u kojoj rade profesionalni i stručni službenici, koji građanima pružaju brzu i kvalitetnu uslugu, bez čekanja u redovima. Upravu u kojoj radi optimalan broj zaposlenih i u kojoj je zadovoljan građanin na prvom mjestu.  

2) Elektronske servise koje pružaju organi državne uprave građanima i privredi, putem kojih mogu brzo lako, od kuće ili sa posla, sa svog računara ili telefona dobiti određenu uslugu.


Gdje i kako

Neophodno je da korisnici, koji žele da predlože slogan, imaju kreiran nalog na Portalu e-uprave sa službenom mail adresom. 

Moguće je predložiti najviše pet slogana i to do 08. februara 2019. godine. Korisni linkovi

 Ministarstvo javne uprave


 

Pretraživanje
Anketa

U kojoj mjeri se slažete da će pružanje usluge elektronskim putem smanjiti redove čekanja?