РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање

АИЕСЕЦ радионице у окрвиру пројекта "Ентер yоур футуре"

АИЕСЕЦ организује пет радионица у окрвиру пројекта "Ентер yоур футуре", за све који желе да преузму будућност у своје руке и стекну практична знања и вјештине које ће одредити даљи ток њиховог личног и професионалног развоја.


АИЕСЕЦ је највећа студентска организација на свијету, чија је мисија да младим људима пружи шансу да се усавршавају и изграде мрежу контаката, која ће допринијети даљем развоју њихове личности И каријере. Пројекат “Ентер yоур футуре” има за циљ рјешавање очигледног проблема пасивности младих људи у Црној Гори кроз афирмацију неформалног образовања. Базиран на систематичном едукативном програму радионица, пројекат пружа прилику младима да кроз интерактивну сарадњу са страним предавачима стекну практична знања из различитих области, унаприједе комуникационе вјештине и вјештине тимског рада, као и да изграде систем вриједности који наглашава значај одговорности, личног развоја и потребе за усавршавањем.

У оквиру “Ентер yоур футуре” пројекта, биће организовано пет врста радионица:
• Туски језик
• Графички дизајн (савладаћете основе програма за графичку обраду)
• Креирање професионалног профила (научићете да направите јединствен ЦВ, мотивационио писмо, професионално се повежете и оставите што јачи утисак на интервјуу)
• "Софт скиллс" - радионице интелектуалних вјештина (побиједићете трему и усавршити презентационе и реторичке вјештине и научити како да преговарате)
• Предузетништво (добићете одговоре на питања: Како покренути сопствени бизнис? Како превазићи прве предузетничке проблеме? Како финансирати своју идеју?)
Све радионице почињу 14. јула и трају 6 недјеља. Одржаваће се три пута седмично, на Економском факултету у Подгорици, који је партнер АИЕСЕЦ-а на овом пројекту. Радионице ће се изводити на енглеском језику.
Пријаве за учешће трају до 14. јула. Цијена учешћа износи 30 еура. Уз то, по једној цијени учешћа могу се похађати двије радионице.

За више информација о самом пројекту посјетите фацебоок страницу, АИЕСЕЦ Монтенегро: хттпс://www.фацебоок.цом/АИЕСЕЦМонтенегро. Пријаве слати на линк: бит.лy/1тyYалХ