РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?


Јавна расправа о Нацрту националне стратегије управљања квалитетом ваздуха

У складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (Службени лист Црне Горе бр.12/2012) Министарство одрживог развоја и туризма упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованој јавности за учешће у консултацијама и јавној расправи о Нацрту националне стратегије управљања квалитетом ваздуха

Министарство одрживог развоја и туризма позива заинтересовану јавност да узме учешће у консултацијама и јавној расправи о Нацрту националне стратегије управљања квалитетом ваздуха.

Јавна расправа одржаће се 12. новембра 2012. године у просторијама Министарства одрживог развоја и туризма (мултимедијална сала у приземљу зграде), са почетком у 10 сати.

Предлози, сугестије и коментари могу се достављати у писаном и електронском облику до 10. новембра 2012.године координатору консултативног процеса на адресу:

Оливера Кујунџић
Министарство одрживог развоја и туризма
ИВ Пролетерске бригаде број 19, 81000 Подгорица
оливера.кујундзиц@мрт.гов.ме  

Нацрт националне стратегије управљања квалитетом ваздуха ће бити доступан и на порталу Министарства одрживог развоја и туризма, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма.

Овдје можете да преузмете Нацрт националне стратегије управљања квалитетом ваздуха.

Нацрт националне стратегије управљања квалитетом ваздуха

Коментари / Сакриј коментаре

Морате бити пријављени да бисте коментарисали!