РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење ПринтМинистарство спорта и младих

лого

Упитник Министарства спорта и младих Црне Горе

Извршавање ове услуге је доступно свакоме. Кликните на дугме да бисте извршили услугу.
Назив услуге

 Упитник Министарства спорта и младих Црне Горе


Орган задужен за спровођење

 Министарство спорта и младих


Опис

 

На основу члана 52. Уредбе о организацији и начину рада државне управе („Службени лист Црне Горе, бр. 49/22, 52/22 и 82/22), Министар спорта је формирао Радну групу за израду Стратегије развоја спорта са Планом реализације Стратегије. Смјерницама за израду стратешких докумената дефинисано је да је један од првих корака у изради стратешких докумената анализа постојећег стања у области спорта. У том смислу у наредном периоду биће нам потребна Ваша сарадња како бисмо што вјерније приказали праву слику система спорта у Црној Гори и како бисмо као Радна група у том смислу и дефинисали будуће активности и приоритете.

Подаци које нам доставите играће и кључну улогу у омогућавању Министарству спорта и младих Црне Горе да пружи циљану помоћ осигуравајући да имамо боље разумијевање структуре националних спортских организација и околине у којој дјелују.

Осим тога, подаци прикупљени путем овог упитника ће послужити као основна тачка за праћење и оцјену програма за наредне конкурсе.

Резултати упитника такође пружају Министарству слику о националним спортским организацијама и постигнућима у областима развоја битним за црногорски спорт, као што су подршка спортистима, родна равноправност, управљање или одрживост.


Корисни линкови

 Министарство спорта и младих (www.гов.ме)
Корисност информације можете процијенити више пута, а узима се у обзир само ваш последњи одабир.

Досадашње оцјене (2):

Да (2):
Не (0):
Дјелимично (0):


Коментаре на услуге могу слати искључиво регистровани корисници.

 

Коментари:

Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?