RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print

Zahtjev za otvaranje, suspendovanje, ukidanje i ažuriranje korisničkog naloga u informacionom sistemu eDMS

Izvršavanje ove usluge je dostupno samo korisnicima prijavljenim sa elektronskim certifikatom. Kliknite na dugme da biste izvršili uslugu.
Naziv usluge

Zahtjev za otvaranje, suspendovanje, ukidanje i ažuriranje korisničkog naloga u informacionom sistemu eDMS


Organ zadužen za sprovođenje

Ministarstvo javne uprave


Opis

Da biste podnijeli elektronski zahtjev neophodno je da imate kvalifikovani digitalni certifikat koje izdaje Ministarstvo javne uprave.

1. Ukoliko podnosite Zahtjev za korisnika (imenovanje, ažuriranje,ukidanje ili suspendovanje) logujete se sa digitalnim certifikatom koordinatora;

2. Ukoliko podnosite Zahtjev za koordinatora (imenovanje, ažuriranje,ukidanje ili suspendovanje) logujete se sa digitalnim certifikatom starješine organa;

Usluga "Zahtjev za otvaranje, suspendovanje, ukidanje i ažuriranje korisničkog naloga u informacionom sistemu eDMS" je namijenjena isključivo državljanima Crne Gore.

Popunjavanjem elektronskog zahtjeva za otvaranje, suspendovanje, ukidanje i ažuriranje korisničkog naloga u informacionom sistemu eDMS, dobićete Vašu jedinstvenu digitalnu "poštansku adresu".


Gdje i kako

Zahtjev za otvaranje, suspendovanje, ukidanje i ažuriranje korisničkog naloga u informacionom sistemu eDMS pored elektronske prijave možete neposredno podnijeti na arhivu Ministarstva javne uprave, Rimski trg br.45, 81000 Podgorica.


Korisni linkovi

Ministarstvo javne uprave


Pravna podloga

Na osnovu člana 17 stav 4 Zakona o elektronskoj upravi ("Službeni list CG", broj 32/14), Ministarstvo javne uprave donijelo je PRAVILNIK O NAČINU UPRAVLJANJA I FUNKCIONISANJA INFORMACIONOG SISTEMA ZA UPRAVLJANJE DOKUMENTIMA. 


Originalni obrasci
Korisnost informacije možete procijeniti više puta, a uzima se u obzir samo vaš poslednji odabir.

Dosadašnje ocjene (1):

Da (0):
Ne (1):
Djelimično (0):


Komentare na usluge mogu slati isključivo registrovani korisnici.

 

Komentari:

Moja prijava

Nemate korisnički nalog?

Pretraživanje
Anketa

U kojoj mjeri se slažete da će pružanje usluge elektronskim putem smanjiti redove čekanja?