RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print

Mreža obrazovno-vaspitnih ustanova u Crnoj Gori
Naziv usluge

Mreža obrazovno-vaspitnih ustanova u Crnoj Gori


Organ zadužen za sprovođenje

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta


Opis

Na web stranici www.skolskamreza.edu.me mogu se pronaći lokacije svih školskih objekata, dobiti osnovne informacije o školskim ustanovama, kao i uputstva kako doći do nekog školskog objekata.


Gdje i kako

Na web stranici www.skolskamreza.edu.me mogu se dobiti osnovne informacije o obrazovno-vaspitnim ustanovama u Crnoj Gori. Na njoj se nalazi koliko je obrazovno-vaspitnih ustanova u Crnoj Gori po svim nivoima obrazovanja. Pored toga tu su informacije i po opštinama. Za svaku ustanovu mogu se dobiti informacije o tačnom nazivu ustanove, područnim jedinicama ustanove, fizička adresa, broj telefona i faksa, mail adresa, lokacija gdje se ustanova nalazi itd.

Na mapi Crne Gore, označeni su svi objekti koji pripadaju obrazovno-vaspitnim ustanovama, bilo da su to aktivni objekti u kojima se izvodi nastava ili neaktivni u kojima se nastava više ne izvodi. Svaki tip ustanove ili područne jedinice nosi različitu grafičku oznaku pa se samim tim lako primjećuje da li je neki dio grada ili države više pokriven matičnim jedinicama ili područnim jedinicama.

Na web stranici postoji mogućnost prikaza svih objekata, ali i prikaza samo određenih objekata u zavisnosti od potrebe. Mogu se prikazati samo objekti za jedan nivo obrazovanja (npr: samo osnovne škole) ili se mogu prikazati samo objekti jedne opštine.

Mapa može da se prikaže u full screen-u, preko cijelog ekrana, što daje bolju preglednost. Prikaz na sajtu može biti u obliku mape ili satelitskog prikaza.

Na ovoj web stranici postavljena je mogućnost da se mogu ukucati nazivi dvije škole a da se na sajtu prikaže koliko su te dvije škole udaljene jedna od druge u kilometrima, kao i procjenjeno vrijeme potrebno za dolazak od jedne škole do druge, kao i  detaljniji opis puta

Na mapi su označene sve javne i privatne obrazovno vaspitne ustanove zaključno sa srednjim školama (predškolske ustanove, osnovne škole, srednje škole, resursni centri i muzičke škole).


Korisni linkovi

Školska mreža
Korisnost informacije možete procijeniti više puta, a uzima se u obzir samo vaš poslednji odabir.

Dosadašnje ocjene (45):

Da (10):
Ne (29):
Djelimično (6):


Komentare na usluge mogu slati isključivo registrovani korisnici.

 

Komentari:

Moja prijava

Nemate korisnički nalog?

Pretraživanje
Anketa

U kojoj mjeri se slažete da će pružanje usluge elektronskim putem smanjiti redove čekanja?