РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење ПринтМрежа образовно-васпитних установа у Црној Гори
Назив услуге

Мрежа образовно-васпитних установа у Црној Гори


Орган задужен за спровођење

Министарство просвјете


Опис

На wеб страници www.сколскамреза.еду.ме могу се пронаћи локације свих школских објеката, добити основне информације о школским установама, као и упутства како доћи до неког школског објеката.


Гдје и како

На wеб страници www.сколскамреза.еду.ме могу се добити основне информације о образовно-васпитним установама у Црној Гори. На њој се налази колико је образовно-васпитних установа у Црној Гори по свим нивоима образовања. Поред тога ту су информације и по општинама. За сваку установу могу се добити информације о тачном називу установе, подручним јединицама установе, физичка адреса, број телефона и факса, маил адреса, локација гдје се установа налази итд.

На мапи Црне Горе, означени су сви објекти који припадају образовно-васпитним установама, било да су то активни објекти у којима се изводи настава или неактивни у којима се настава више не изводи. Сваки тип установе или подручне јединице носи различиту графичку ознаку па се самим тим лако примјећује да ли је неки дио града или државе више покривен матичним јединицама или подручним јединицама.

На wеб страници постоји могућност приказа свих објеката, али и приказа само одређених објеката у зависности од потребе. Могу се приказати само објекти за један ниво образовања (нпр: само основне школе) или се могу приказати само објекти једне општине.

Мапа може да се прикаже у фулл сцреен-у, преко цијелог екрана, што даје бољу прегледност. Приказ на сајту може бити у облику мапе или сателитског приказа.

На овој wеб страници постављена је могућност да се могу укуцати називи двије школе а да се на сајту прикаже колико су те двије школе удаљене једна од друге у километрима, као и процјењено вријеме потребно за долазак од једне школе до друге, као и  детаљнији опис пута

На мапи су означене све јавне и приватне образовно васпитне установе закључно са средњим школама (предшколске установе, основне школе, средње школе, ресурсни центри и музичке школе).


Корисни линкови

Школска мрежа
Корисност информације можете процијенити више пута, а узима се у обзир само ваш последњи одабир.

Досадашње оцјене (37):

Да (8):
Не (26):
Дјелимично (3):


Коментаре на услуге могу слати искључиво регистровани корисници.

 

Коментари:

Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?