RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print
Moja prijava

Nemate korisnički nalog?

Pretraživanje
Anketa

U kojoj mjeri se slažete da će pružanje usluge elektronskim putem smanjiti redove čekanja?


LISTU PREDSTAVNIKA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U KOMISIJU ZA RASPODJELU SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U OBLASTI REFORME JAVNE UPRAVE U 2019. GODINI

Na osnovu člana 3 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/18), a u vezi sa članom 32b Zakona o nevladinim organizacijama („Službeni list CG“, br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo javne uprave raspisalo je Javni poziv nevladinim organnizacijama za predlaganje predstavnika NVO u Komisiju za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti reforme avne uprave u 2019. godini.

Na javni poziv od 01. februara 2019. godine pristigala je jedna prijava koja je bila neblagovremena.


U skladu sa članom 8 stav 1 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/18), Ministarstvo javne uprave objavljuje LISTU PREDSTAVNIKA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U KOMISIJU ZA RASPODJELU SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U OBLASTI REFORME JAVNE UPRAVE U 2019. GODINI po Javnom pozivu 01. februara 2019. godine, sa nazivom organizacija koje su ih predložile.

Listu možete preuzeti OVDJE

Komentari / Sakrij komentare

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali!