РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?


ЛИСТУ ПРЕДСТАВНИКА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У КОМИСИЈУ ЗА РАСПОДЈЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА И ПРОГРАМА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ОБЛАСТИ РЕФОРМЕ ЈАВНЕ УПРАВЕ У 2019. ГОДИНИ

На основу члана 3 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18), а у вези са чланом 32б Закона о невладиним организацијама („Службени лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), Министарство јавне управе расписало је Јавни позив невладиним органнизацијама за предлагање представника НВО у Комисију за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области реформе авне управе у 2019. години.

На јавни позив од 01. фебруара 2019. године пристигала је једна пријава која је била неблаговремена.


У складу са чланом 8 став 1 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18), Министарство јавне управе објављује ЛИСТУ ПРЕДСТАВНИКА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У КОМИСИЈУ ЗА РАСПОДЈЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА И ПРОГРАМА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ОБЛАСТИ РЕФОРМЕ ЈАВНЕ УПРАВЕ У 2019. ГОДИНИ по Јавном позиву 01. фебруара 2019. године, са називом организација које су их предложиле.

Листу можете преузети ОВДЈЕ

Коментари / Сакриј коментаре

Морате бити пријављени да бисте коментарисали!