РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?


Саопштење о Листи НВО које су предложиле кандидате за Радну групу за израду Извјештаја о спровођењу Акционог плана за 2018. годину за реализацију Стратегије развоја система социјалне и дјечје заштите за период од 2018. до 2022. године

На основу Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18), Министарство рада и социјалног старања је спровело поступак предлагања представника невладиних организација у Радну групу за израду Извјештаја о спровођењу Акционог плана за 2018. годину за реализацију Стратегије развоја система социјалне и дјечје заштите за период од 2018. до 2022. године.

Како су све пријаве биле уредне и потпуне, тако је процес предлагања представника невладиних организација у Радну групу завршен.

На основу члана 8 став 1 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18) Министарство рада и социјалног старања, објављује


ЛИСТУ ПРЕДСТАВНИКА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ПРЕДЛОЖЕНИХ У РАДНУ ГРУПУ ЗА ИЗРАДУ ИЗВЈЕШТАЈА О СПРОВОЂЕЊУ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА 2018. ГОДИНУ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ СТРАТЕГИЈЕ РАЗВОЈА СИСТЕМА СОЦИЈАЛНЕ И ДЈЕЧЈЕ ЗАШТИТЕ ЗА ПЕРИОД ОД 2018. ДО 2022. ГОДИНЕ СА НАЗИВОМ ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ СУ ИХ ПРЕДЛОЖИЛЕ.

У прилогу можете преузети листу: Листа кандидата.пдф

Коментари / Сакриј коментаре

Морате бити пријављени да бисте коментарисали!