РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?


Јавна расправа о Нацрту Детаљног просторног плана коридора далековода 2x400 кВ Пљевља 2 – Бајина Башта за дионицу на територији Црне Горе и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Јавна расправа о Нацрту Детаљног просторног плана коридора далековода 2x400 кВ Пљевља 2 – Бајина Башта за дионицу на територији Црне Горе и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину, одржаће се у организацији Министарства одрживог развоја и туризма у периоду од 11.01.2019.године до 21.02.2019.године.


Предлози, сугестије и коментари могу се достављати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ пролетерске 19, у Подгорици, закључно са 21.02.2019. године.

У току јавне расправе, дана 06.02.2019. године, од 12-14х у сали Скупштине Општине Пљевља, руководилац израде плана презентоваће Нацрт планског документа.

Посебно обавјештење о јавној расправи Министарство ће доставити Општини Пљевља, као и органу за техничке услове у року од два дана од дана оглашавања јавне расправе.

Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину доступни су на сајту Министарства одрживог развоја и туризма www.мрт.гов.ме

Нацрт плана ДПП коридор далековода Пљ-ББ
Графички дио
ИСПУ ДПП Далековод

Коментари / Сакриј коментаре

Морате бити пријављени да бисте коментарисали!