РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?


Јавна расправа о Нацрту закона о успостављању оквира за заштиту морске средине, у периоду од 11. марта до 01. априла 2019. године.

На основу члана 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 041/18), Министарство одрживог развоја и туризма упућује Јавни позив научној и стручној јавности, научноистраживачким установама и установама високог образовања, привредним субјектима, невладиним организацијама, грађанима и свим заинтересованим субјектима, за учешће у јавној расправи о Нацрту закона о успостављању оквира за заштиту морске средине, у периоду од 11. марта до 01. априла 2019. године...

Јавна расправа се спроводи достављањем примједби, предлога и сугестија у писаном и електронском облику, као и организовањем округлог стола.

Примједбе, предлози и сугестије достављају се Министарству одрживог развоја и туризма, Директорату за климатске промјене и медитеранске послове, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица, у писаном облику путем поште или лично или у електронском облику на е-маил адресу јавна.расправа@мрт.гов.ме, на Обрасцу број 4: „Примједбе, предлози и сугестије“, који је саставни дио Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија.

Округли сто биће организован у сриједу, 27. марта 2019. године, с почетком у 10 часова, у мултимедијалној сали на приземљу Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица.

Јавни позив објављује се на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма: www.мрт.гов.ме и порталу е-Управе.

Министарство одрживог развоја и туризма ће сачинити извјештај о спроведеној јавној расправи, који ће објавити на својој интернет страници и порталу е-Управе, у року од 15 дана од дана завршетка јавне расправе.

- Нацрт закона о успостављању оквира за заштиту морске средине, Образложење нацрта закона, Нацрт РИА Нацрта закона,
- Јавни позив
- Програм Јавне расправе о Нацрту закона о успостављању оквира за заштиту морске средине
- Образац 4: „Примједбе, предлози и сугестије“

 

 

Коментари / Сакриј коментаре

Морате бити пријављени да бисте коментарисали!