RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print
Moja prijava

Nemate korisnički nalog?

Pretraživanje

AIESEC radionice u okrviru projekta "Enter your future"

AIESEC organizuje pet radionica u okrviru projekta "Enter your future", za sve koji žele da preuzmu budućnost u svoje ruke i steknu praktična znanja i vještine koje će odrediti dalji tok njihovog ličnog i profesionalnog razvoja.


AIESEC je najveća studentska organizacija na svijetu, čija je misija da mladim ljudima pruži šansu da se usavršavaju i izgrade mrežu kontakata, koja će doprinijeti daljem razvoju njihove ličnosti I karijere. Projekat “Enter your future” ima za cilj rješavanje očiglednog problema pasivnosti mladih ljudi u Crnoj Gori kroz afirmaciju neformalnog obrazovanja. Baziran na sistematičnom edukativnom programu radionica, projekat pruža priliku mladima da kroz interaktivnu saradnju sa stranim predavačima steknu praktična znanja iz različitih oblasti, unaprijede komunikacione vještine i vještine timskog rada, kao i da izgrade sistem vrijednosti koji naglašava značaj odgovornosti, ličnog razvoja i potrebe za usavršavanjem.

U okviru “Enter your future” projekta, biće organizovano pet vrsta radionica:
• Tuski jezik
• Grafički dizajn (savladaćete osnove programa za grafičku obradu)
• Kreiranje profesionalnog profila (naučićete da napravite jedinstven CV, motivacionio pismo, profesionalno se povežete i ostavite što jači utisak na intervjuu)
• "Soft skills" - radionice intelektualnih vještina (pobijedićete tremu i usavršiti prezentacione i retoričke vještine i naučiti kako da pregovarate)
• Preduzetništvo (dobićete odgovore na pitanja: Kako pokrenuti sopstveni biznis? Kako prevazići prve preduzetničke probleme? Kako finansirati svoju ideju?)
Sve radionice počinju 14. jula i traju 6 nedjelja. Održavaće se tri puta sedmično, na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, koji je partner AIESEC-a na ovom projektu. Radionice će se izvoditi na engleskom jeziku.
Prijave za učešće traju do 14. jula. Cijena učešća iznosi 30 eura. Uz to, po jednoj cijeni učešća mogu se pohađati dvije radionice.

Za više informacija o samom projektu posjetite facebook stranicu, AIESEC Montenegro: https://www.facebook.com/AIESECMontenegro. Prijave slati na link: bit.ly/1tyYalH