RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print
Moja prijava

Nemate korisnički nalog?

Pretraživanje
Anketa

U kojoj mjeri se slažete da će pružanje usluge elektronskim putem smanjiti redove čekanja?


Upitnik o prioritetima u oblasti rodne ravnopravnosti za naredni programski period 2019. i 2020. godinu

U okviru sprovođenja četvorogodišnje strategije - Plana aktivnosti za postizanje rodne ravnopravnosti (PAPRR) 2017-2021

U okviru sprovođenja četvorogodišnje strategije - Plana aktivnosti za postizanje rodne ravnopravnosti (PAPRR) 2017-2021, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava trenutno radi na izradi Programa sprovođenja za naredni dvogodišni period tj. 2019. i 2020. godinu.


Na Vama je da popunjavanjem Upitnika dostupnog na linku: https://goo.gl/forms/qX9hYRt99JdiRo263 date svoje mišljenje o prioritetima za naredni programski period (2019. i 2020. godinu). Mišljenje dajete u sklopu oblasti u kojoj Vi (ili vaša institucija/organizacija) radi, a po želji i u sklopu ostalih oblasti za koje posjedujete informacije/znanje. Rezultati ovog istraživanja poslužiće kao smjernica Radnoj grupi i Ministarstvu za izradu Programa sprovođenja za navedeni period.


Rok za popunjavanje je 18. februar.

 

Misija PAPRR-a je osiguranje rodne ravnopravnosti u kreiranju i sprovođenju svih nacionalnih i lokalnih politika, te u radu svih pravnih subjekata na nivou države. Od 12 kritičnih oblasti u kojima je, prema Pekinškoj deklaraciji, najizraženija rodna neravnopravnost, Crna Gora se opredijelila za osam oblasti u kojima namjerava u narednom vremenskom periodu da djeluje u cilju postizanja rodne ravnopravnosti.  

Tokom popunjavanja Upitnika biće vam potrebna stabilna internet konekcija, pa istu osigurajte. Ukoliko budete imali pitanja ili tehničkih problema u popunjavanju forme, možete se javiti na mail: aleksandragligorovic.mne@gmail.com ili na tel. 067223562.

 

 

Unaprijed se zahvaljujemo na trudu i izdvojenom vremenu!  

 

Komentari / Sakrij komentare

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali!