РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?


Упитник о приоритетима у области родне равноправности за наредни програмски период 2019. и 2020. годину

У оквиру спровођења четворогодишње стратегије - Плана активности за постизање родне равноправности (ПАПРР) 2017-2021

У оквиру спровођења четворогодишње стратегије - Плана активности за постизање родне равноправности (ПАПРР) 2017-2021, Министарство за људска и мањинска права тренутно ради на изради Програма спровођења за наредни двогодишни период тј. 2019. и 2020. годину.


На Вама је да попуњавањем Упитника доступног на линку: хттпс://гоо.гл/формс/qX9хYРт99ЈдиРо263 дате своје мишљење о приоритетима за наредни програмски период (2019. и 2020. годину). Мишљење дајете у склопу области у којој Ви (или ваша институција/организација) ради, а по жељи и у склопу осталих области за које посједујете информације/знање. Резултати овог истраживања послужиће као смјерница Радној групи и Министарству за израду Програма спровођења за наведени период.


Рок за попуњавање је 18. фебруар.

 

Мисија ПАПРР-а је осигурање родне равноправности у креирању и спровођењу свих националних и локалних политика, те у раду свих правних субјеката на нивоу државе. Од 12 критичних области у којима је, према Пекиншкој декларацији, најизраженија родна неравноправност, Црна Гора се опредијелила за осам области у којима намјерава у наредном временском периоду да дјелује у циљу постизања родне равноправности.  

Током попуњавања Упитника биће вам потребна стабилна интернет конекција, па исту осигурајте. Уколико будете имали питања или техничких проблема у попуњавању форме, можете се јавити на маил: александраглигоровиц.мне@гмаил.цом или на тел. 067223562.

 

 

Унапријед се захваљујемо на труду и издвојеном времену!  

 

Коментари / Сакриј коментаре

Морате бити пријављени да бисте коментарисали!