РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање

Листа невладиних организација које нису доставиле уредну и потпуну пријаву на конкурс “Спортом до здравих стилова живота ”

У складу са чланом 32г став 2 Закона о невладиним организацијама (“Службени лист ЦГ“, бр.39/11 и 37/17), Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација у области спорта, Министарства спорта и младих, објављује листу невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву на конкурс “Спортом до здравих стилова живота”, бр. 01-006-307/2019, уз указивање на утврђене недостатке који се односе на пријаву, односно потребну документацију.

Невладине организације које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву дужне су да у року од пет дана од дана објављивања листе, закључно са 23. априлом 2019. године, отклоне утврђене недостатке. У случају да се утврђени недостаци не отклоне у предвиђеном року, пријава се одбацује.

Листу невладиних организација које нису доставиле уредну и потпуну пријаву, односно потребну документацију, можете преузети на следећем линку Листа нво које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву.доцx

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ