РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење ПринтеНалаз - електронски сервис који омогућава пацијентима увид у резултате биохемијских лабораторијских анализа путем интернета, уз употребу одговарајућих апликација и уређаја новије генерације.
Надзорни орган

Министарство здравља Црне Горе


Назив услуге

еНалаз - електронски сервис који омогућава пацијентима увид у резултате биохемијских лабораторијских анализа путем интернета, уз употребу одговарајућих апликација и уређаја новије генерације.


Опис

Сервису еНалаз приступате кроз Портал www.ездравље.ме и развијен је за потребе осигураника, са циљем да информације о пруженим услугама (анализама) и резултатима лабораторијских налаза буду доступне пацијентима у најкраћем могућем року. На овај начин пацијенти могу хронолошки пратити и претраживати резултате биохемијских анализа које су реализовали у дому здравља.

Овај сервис доступан је грађанима захваљујући успјешној имплементацији пројекта лабораторијског информационог система у домовима здравља у Црној Гори, који имају центре за лабораторијску дијагностику у свом саставу.

У току су активности увођења лабораторијског информационог система и у осталим јавним здравственим установама у Црној Гори (општим болницама,...).


Корисни линкови

Фонд за здравствено осигурање Црне Горе
Корисност информације можете процијенити више пута, а узима се у обзир само ваш последњи одабир.

Досадашње оцјене (166):

Да (117):
Не (35):
Дјелимично (14):


Коментаре на услуге могу слати искључиво регистровани корисници.

 

Коментари:

Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање
Анкета

У којој мјери се слажете да ће пружање услуге електронским путем смањити редове чекања?