РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање

Почеле пријаве послодаваца на Програм стручног оспособљавања лица са стеченим високим образовањем

Почеле пријаве послодаваца на Програм стручног оспособљавања лица са стеченим високим образовањем Програм стручног оспособљавања лица са стеченим високим образовањем, сходно прописима, организоваће се по шести пут, за 2017/2018. годину. Право на стручно оспособљавање имају лица са стеченим високим образовањем која немају радно искуство у одређеном нивоу образовања и на евиденцији су Завода за запошљавање.

Програм стручног оспособљавања лица са стеченим високим образовањем, сходно прописима, организоваће се по шести пут, за 2017/2018. годину. Право на стручно оспособљавање имају лица са стеченим високим образовањем која немају радно искуство у одређеном нивоу образовања и на евиденцији су Завода за запошљавање.

Послодавци приватног и јавног сектора, који обављају дјелатност на територији Црне Горе, пријаву подносе од данас 15. септембра па све до 16. октобра текуће године, након чега ће бити објављен позив за будуће кориснике Програма.

Електронска пријава за Послодавце биће доступна до 16.октобра до 15:00 часова.

Овим путем желимо да позовемо све заинтересоване послодавце да посјете Портал еУправе и попуне електронски образац за пријаву на Програм: Програм струцног оспособљавања