RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print
Moja prijava

Nemate korisnički nalog?

Pretraživanje

Lista nevladinih organizacija koje nisu dostavile urednu i potpunu prijavu na konkurs “Sportom do zdravih stilova života ”

U skladu sa članom 32g stav 2 Zakona o nevladinim organizacijama (“Službeni list CG“, br.39/11 i 37/17), Komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata/programa nevladinih organizacija u oblasti sporta, Ministarstva sporta i mladih, objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu na konkurs “Sportom do zdravih stilova života”, br. 01-006-307/2019, uz ukazivanje na utvrđene nedostatke koji se odnose na prijavu, odnosno potrebnu dokumentaciju.

Nevladine organizacije koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu dužne su da u roku od pet dana od dana objavljivanja liste, zaključno sa 23. aprilom 2019. godine, otklone utvrđene nedostatke. U slučaju da se utvrđeni nedostaci ne otklone u predviđenom roku, prijava se odbacuje.

Listu nevladinih organizacija koje nisu dostavile urednu i potpunu prijavu, odnosno potrebnu dokumentaciju, možete preuzeti na sledećem linku Lista nvo koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu.docx

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH