РСС Пошаљи пријатељу Упутства за коришћење Принт
Моја пријава

Немате кориснички налог?

Претраживање

Одржана презентација Портала еУправе

Одржана презентација Портала еУправе У четвртак 07.04.2011. године је одржана презентација Портала еУправе Црне Горе. На презентацији су говорили Потпредсједник Владе и министар за информацино друштво и телекомуникације проф.др. Вујица Лазовић и помоћник министра Иван Лазаревић. Ради се о изузетно значајном пројекту, путем кога ће наши грађани и привредни субјекти на брз и једноставан начин остваривати своја права и обавезе у процесу комуникације са државном управом.

"Портал еУправе представља јединствено мјесто приступа на којем се налазе електронске јавне услуге које нуде органи управе. Он, заправо, представља “електронски шалтер” на којем ће физичка и правна лица моћи да остварују своја права, са било ког мјеста, путем интернета" изјавио је Потпредсједник Лазовић.

Електронска управа у наредном периоду има за циљ да мотивише све органе државне управе и локалне самоуправе како би се укључили на портал са својим услугама, као и грађане да користе квалификоване електронске цертификате, односно услуге које нуди овај портал.