RSS Pošalji prijatelju Uputstva za korišćenje Print
Moja prijava

Nemate korisnički nalog?

Pretraživanje

Počele prijave poslodavaca na Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem

Počele prijave poslodavaca na Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem, shodno propisima, organizovaće se po šesti put, za 2017/2018. godinu. Pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje.

Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem, shodno propisima, organizovaće se po šesti put, za 2017/2018. godinu. Pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje.

Poslodavci privatnog i javnog sektora, koji obavljaju djelatnost na teritoriji Crne Gore, prijavu podnose od danas 15. septembra pa sve do 16. oktobra tekuće godine, nakon čega će biti objavljen poziv za buduće korisnike Programa.

Elektronska prijava za Poslodavce biće dostupna do 16.oktobra do 15:00 časova.

Ovim putem želimo da pozovemo sve zainteresovane poslodavce da posjete Portal eUprave i popune elektronski obrazac za prijavu na Program: Program strucnog osposobljavanja